View Single Post
Old 04-06-2018, 12:25 PM   #235
go_go_gadget88
 
go_go_gadget88's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS ABM 6M
Join Date: Jul 2017
Location: Kansas
Posts: 416
Another brief update for those who care. Never did find anything looking out of place, so went ahead and reassembled so I could at least drive the thing!

Came across an amazing deal on a catback here: https://www.ebay.com/itm/Magnaflow-1...53.m1438.l2649

So I picked that up and got it put on last weekend. Took it out for a spin, and WOW, this thing was ripping it! Granted, it was also a lot colder, so that probably didn't help traction at all..but it seemed to have no issues busting tires loose now!

Also, realizing I bought a used intake and hadn't cleaned filter, I decided to. It looked fine, but I am trying to find every little bit that I can. Washed it out, and it appeared to have been over-oiled. So, that wasn't helping anything. Went ahead and pulled the MAF out (I just used the one that came with the intake) and it has a black residue all over it. Guessing from filter being over-oiled. So, I am going to get that cleaned up too. Let my tuner know all of this, and he wants to get it back on the dyno one of these days. Need a couple small tweaks done to the tune as well, but overall, this thing was running GREAT! Definitely needs some gears though...it doesn't like being below 3k much at all.
__________________
2010 Aqua Blue Metallic 2SS/RS LS3 6 Speed -- Rotofab CAI | Speed Engineering 1 7/8" Longtubes w/ cat Delete | Magnaflow competition catback | TSP 231/246 cam| TSP/PAC .660" Spring Kit | TSP CNC Ported Heads | Bo White PTB | Powell Bronze Trunnion bushings | 3.91's | BC Catch Can

go_go_gadget88 is offline   Reply With Quote