View Single Post
Old 11-25-2012, 06:01 PM   #11
ss/rs-matt

 
ss/rs-matt's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS LS3
Join Date: Aug 2011
Location: Rancho Cucamonga, Ca
Posts: 1,723
Quote:
Originally Posted by 2SSCAMARO View Post
Did you view the pid list while connected to a lap top and the OBD port and select to view only validated pids? It's been a while since I have had the need to create a new data log configuration file but I believe I viewed more than one map pid. Tomorrow I'll connect mine up and take a look. Regarding the map sensor, I run a ZR-1 sensor with a 2300 maggie with a 3.6 pulley. For reference, my SCT logs show about 151Kpa at WOT which is about 7psi. If you have selected a "validated" MAP pid and still are not able to log accurate data, you're probably going to have to contact the techs at SCT. The only time I log using a lap top is when I track the car and have the need to log and save multiple logs. On a very frequent basis, I log using the handheld only and if I want to keep the log, I download it to my desk top when I get home. Have you tried logging both ways....handheld only and "pass through" using a lap top?
I am logging with the my laptop, the SCT is just being used as a pass through. The LiveLink gen 2 works much better then the old one. You can only check validated pid's when building a configuration file.

Quote:
Originally Posted by Jayrcr3 View Post
Is this a new ZR1 sensor install? If it is you have to make adjustments to the tune for proper function.

Linear 312.50
Offset. -11.25


Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Well Ted at JRE is doing my tune via email so I would think he knows to do that. Ill ask him though.
__________________
"Want to know whats cooler than your murdered out Honda Civic? ...Any Audi." Daniel Tosh

ss/rs-matt is offline   Reply With Quote