Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JDP Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions


Reply
 
Thread Tools
Old 06-19-2014, 03:01 PM   #1
Powhusku

 
Powhusku's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2011
Location: Laramie/Cody, WY
Posts: 1,744
Yet Another Youtube Problem

For about a month now, I havent been able to see any youtube videos in google chrome only. Below is what it looks like. Just an empty white box.

Also I am now unable to embed youtube videos. If I try to post a video, it just creates a hyperlink. I am not using the "Insert Link" feature when I do this.

Example:


http://youtu.be/bpF__WvfwZ4

Tried searching but couldn't find a solution. I tried disabling all extensions in google chrome which did nothing. Is there a way to fix this problem?
Attached Images
 
__________________
Powhusku is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2014, 03:45 PM   #2
strych9
I'll be back...
 
strych9's Avatar
 
Drives: Subaru, HD Road Glide Special
Join Date: Apr 2012
Location: Omaha, NE
Posts: 3,037
I had this issue at work until they opened up youtube in my firewall permissions. I would guess youtube is blocked on your network somehow.
__________________
Bye bye, Bumblebee!
---------------------------------------------------------------------------------------
strych9 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2014, 04:27 PM   #3
Powhusku

 
Powhusku's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2011
Location: Laramie/Cody, WY
Posts: 1,744
Quote:
Originally Posted by strych9 View Post
I had this issue at work until they opened up youtube in my firewall permissions. I would guess youtube is blocked on your network somehow.
I am posting from home, and my firewall does not block it. Like I said, this only occurs on Chrome. If I come on here with firefox, I can see the videos, but I still cant embed them.
__________________
Powhusku is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2014, 07:51 AM   #4
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,270


The code you want to use is:
[U2B]*the end of the YouTube URL (in your example it's https://www.youtube.com/watch?v=bpF__WvfwZ4*[/U2B]

You don't want to use the URL tag.

Using the [U2B] [/U2B] tags works in all browsers. For whatever reason Chrome doesn't support just copy/pasting the URL.
__________________
Click to view my build thread

Last edited by The Stig; 06-20-2014 at 08:15 PM.
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2014, 08:35 AM   #5
Powhusku

 
Powhusku's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2011
Location: Laramie/Cody, WY
Posts: 1,744
Quote:
Originally Posted by The Stig View Post


The code you want to use is:
[U2B]*the end of the YouTube URL (in your example it's https://www.youtube.com/watch?v=[B]bpF__WvfwZ4[/B]*[/U2B]

You don't want to use the URL tag.

Using the [U2B] [/U2B] tags works in all browsers. For whatever reason Chrome doesn't support just copy/pasting the URL.
I think I tried that but let me try one more time just in case.

&fs=1"> &fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="855" height="505">
Attached Images
 
__________________
Powhusku is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2014, 08:36 AM   #6
Powhusku

 
Powhusku's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2011
Location: Laramie/Cody, WY
Posts: 1,744
Nope, now there isnt even a hyper link lol.
__________________
Powhusku is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2014, 08:14 PM   #7
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,270
Quote:
Originally Posted by Powhusku View Post
I think I tried that but let me try one more time just in case.

bpF__WvfwZ4" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=bpF__WvfwZ4&fs=1">bpF__WvfwZ4" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=bpF__WvfwZ4&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="855" height="505">
Quote:
Originally Posted by Powhusku View Post
Nope, now there isnt even a hyper link lol.
Don't use the whole URL, just the "bpF__WvfwZ4&fs" part of the URL. I've bolded it in your previous post.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2014, 08:58 AM   #8
Powhusku

 
Powhusku's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2011
Location: Laramie/Cody, WY
Posts: 1,744
__________________
Powhusku is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2014, 09:00 AM   #9
Powhusku

 
Powhusku's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2011
Location: Laramie/Cody, WY
Posts: 1,744
I assumed that worked. Any clue why I cant see embedded youtube videos? Also an issue exclusive to chrome, doesn't happen in firefox or IE.
Attached Images
 
__________________
Powhusku is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2014, 02:33 PM   #10
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,270
Quote:
Originally Posted by Powhusku View Post
I assumed that worked. Any clue why I cant see embedded youtube videos? Also an issue exclusive to chrome, doesn't happen in firefox or IE.
No idea why you can't see it, but it worked on my end.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2014, 07:01 PM   #11
nivensid
 
nivensid's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS 6 speed
Join Date: Mar 2014
Location: Marshville, NC
Posts: 153
youtube test video

[/U2B]
nivensid is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.