Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions


Reply
 
Thread Tools
Old 12-18-2013, 11:18 AM   #1
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 4,821
Tapatalk issues...

Is anyone else having issues with Tapatalk and Camaro5 the last few days? It works for me on other forums but with Camaro5 it just sits there trying to connect with server.
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 11:21 AM   #2
Goo

 
Goo's Avatar
 
Drives: Cayman S
Join Date: Jun 2011
Location: Silverdale, WA
Posts: 825
Yes! Thought the site may be having issues again... but I can connect with a browser.
Goo is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 11:30 AM   #3
kjkjr27
COTW 9/16/13
 
kjkjr27's Avatar
 
Drives: 2011 2LT/RS Camaro IOM
Join Date: Jan 2012
Location: Syracuse
Posts: 10,097
No it has been fine for me
__________________
kjkjr27 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 11:34 AM   #4
Goo

 
Goo's Avatar
 
Drives: Cayman S
Join Date: Jun 2011
Location: Silverdale, WA
Posts: 825
Last night is when I had my issues.
Goo is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 11:40 AM   #5
snymat68

 
snymat68's Avatar
 
Drives: 2013 Blue Ray 1LS M6
Join Date: Apr 2013
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 1,229
yeah
__________________
Performance Mods
Elite Catch Can | CAI Intake with Scoop & Washer Bottle Relocation | MRT v2 Axle-Back Exhaust | MagnaFlow Resonated X-Pipe | Resonator Delete | Vmax Ported Throttle Body | GM Strut Tower Brace | JDP Tow Hook | Vitesse Throttle Controller
Aesthetic Mods
Chrome Peek-A-Boo Door Handles | Interior Accessories Kit | OEM RS HIDs w/ 6000k Bulbs & 5000k LED Fogs | Tail Light, Marker Light, & Turn Signal Tint | Tru-Sequence Sequential Turn Signals & Brake Lights | Silver Fade Gill Stripes | Carbon Fiber Bowties | Various Chrome/Painted/Carbon Fiber Items
snymat68 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 12:16 PM   #6
MrWray
SYBIL
 
MrWray's Avatar
 
Drives: 2013 2SS/RS, silver ice metallic
Join Date: Oct 2012
Location: Oklahoma
Posts: 1,445
It did it to me off and on a couple of days ago, been working fine now though

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk
__________________
MrWray is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 12:36 PM   #7
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 4,821
Still not working for me... this blows
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 01:04 PM   #8
The_Blur
Jayhawk USN
 
The_Blur's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro SS L99 & 2018 H-D FXBB
Join Date: Nov 2007
Location: San Diego
Posts: 14,771
Send a message via AIM to The_Blur
The only problem I've had is that I can't open anything past page 99 in a thread.
__________________
RDP Motorsport//GEN5DIY//Cultrag Performance//JPSS//Rodgets Chevrolet//
Operation Demon//Buy at Invoice//RACECARWEAR
RESPECT ALL CARS. LOVE YOUR OWN.
warn 145:158 ban
The_Blur is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 01:06 PM   #9
Firefighter


 
Firefighter's Avatar
 
Drives: Black '13 2SS/RS/1LE w/NPP/NAV
Join Date: Oct 2012
Location: Tampa by way of Miami...
Posts: 4,821
Quote:
Originally Posted by The_Blur View Post
The only problem I've had is that I can't open anything past page 99 in a thread.

Well there goes my idea of sending you a message... lol Maybe it's on my end. It's weird because it functions fine on other forums.

Maybe I'll try to uninstall and reinstall Tapatalk...
__________________
Firefighter is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 01:44 PM   #10
Mvp_Me
I Use Three Pedals
 
Mvp_Me's Avatar
 
Drives: 2011 VR M6
Join Date: Apr 2013
Location: West Palm Beach, FL
Posts: 793
i had issues also. i just deleted the app and reinstalled it and presto! it works again.
__________________
Mvp_Me is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 03:43 PM   #11
Buffman
1LE FTW
 
Buffman's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 2SS/RS 1LE Recaros NPP
Join Date: Sep 2013
Location: Mile High
Posts: 448
nope having issues as well....
Buffman is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 04:33 PM   #12
911medic

 
911medic's Avatar
 
Drives: 2012 SIM 2LT/1970 Camaro
Join Date: Nov 2012
Location: Near Minneapolis, MN
Posts: 1,578
Quote:
Originally Posted by Firefighter View Post
Is anyone else having issues with Tapatalk and Camaro5 the last few days? It works for me on other forums but with Camaro5 it just sits there trying to connect with server.
Same for me. Tried deleting/re-adding Camaro5 and still no go for the last 3 days or so.

EDIT: Okay, I just remembered this happened to me a while ago, and how I fixed it. If you're using an Android phone, go into "Manage Apps," select Tapatalk, and clear data. Unfortunately, it will reset everything and you'll have to change the settings all back and re-log in again, but it worked, as I'm typing this edit via Tapatalk.
__________________
All bleeding stops eventually -- 2012 2LT Auto w/sunroof -- My journal thread
Roto-Fab Intake & W/W Relocate Kit -- ADM Race Scoop -- Dynomax VT Axle-Back Exhaust -- Vitesse Throttle Controller
RX Catch Can -- Drake Bowtie Delete -- JacFab Radio Face Cover -- LED Fog Lights -- LED Dome/Trunk/Plate Lights -- Gen5DIY Dash ABL -- Diode Dynamics Cupholder Lighting
Wishlist: ACS T5 Splitter -- Hood Vent Mod -- Footwell/Door Pull/Homelink Button Lighting

Last edited by 911medic; 12-18-2013 at 04:43 PM.
911medic is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 04:46 PM   #13
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,350
I've been having problems the last 2-3 days. Browser works fine.
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2013, 04:54 PM   #14
champ22
 
champ22's Avatar
 
Drives: 2014 Chevy Camaro 1SS 1LE
Join Date: Mar 2011
Location: Columbus, OH
Posts: 84
I was a couple of days ago but the last two days it has been working fine. Not sure what I did but I have an android and I didn't clear the data. I just attributed it to website or app issues.
champ22 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.