Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Solo Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 03-11-2018, 04:02 PM   #1
007s 'Vert
Formerly Lil'BlueCoupe
 
007s 'Vert's Avatar
 
Drives: '13 2LT/RS Vert, Summit White
Join Date: Jul 2009
Location: Vegas Baby!!!!!!!!
Posts: 1,784
Exclamation Roll Drivers Side Window Down and Then Up Message Wont go away!!!

Hey folks: I destroyed my passenger side mirror on the side of my garage(dumbass move of the year) a couple months ago, I replaced it on Friday and all went well. the next morning(coincidence?) I noticed my car was not turning over as fast as it normally would. Today I went to start it and it did the ol' "I have a dead battery and I aint starting" crap to me.....
so $200 later I had the new battery installed and the car fired up just fine, however it keeps telling me to roll down the drivers side window and roll it up again. that of which I complied with several times but the message wouldnt go away. I tried everything to get it to go away but had no luck. I even connected the scanner and it couldnt find it.
Does anyone here know how to make that message go away????
__________________
007s 'Vert is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2018, 04:22 PM   #2
hunter1660

 
hunter1660's Avatar
 
Drives: 2011ss/rs camaro
Join Date: Sep 2011
Location: florida
Posts: 884
Try disconnecting the battery.
__________________
hunter1660 is online now   Reply With Quote
Old 03-11-2018, 04:23 PM   #3
007s 'Vert
Formerly Lil'BlueCoupe
 
007s 'Vert's Avatar
 
Drives: '13 2LT/RS Vert, Summit White
Join Date: Jul 2009
Location: Vegas Baby!!!!!!!!
Posts: 1,784
Never mind everyone.....I figured it out
__________________
007s 'Vert is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2018, 05:05 PM   #4
Vec
Tejas Hillbilly
 
Vec's Avatar
 
Drives: 15 SS 2SS/RS LS3M6
Join Date: Dec 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 77
Arrow

Quote:
Originally Posted by 007s 'Vert View Post
Never mind everyone.....I figured it out
well? what was the solution?
__________________
Navy Vet 2015 2SS/RS LS3/M6 in Black
Vec is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2018, 08:38 AM   #5
gringo

 
gringo's Avatar
 
Drives: Camaro
Join Date: Oct 2016
Location: U.S.
Posts: 1,084
Quote:
Originally Posted by Vec View Post
well? what was the solution?
He probably didn't have the door closed or the window completely up before cycling it down
and up
gringo is online now   Reply With Quote
Old 03-13-2018, 05:39 PM   #6
RJT Impala
Stovebolt BluFlame 6
 
RJT Impala's Avatar
 
Drives: '12 2LT/RS, IBM; '18 E'nox Pre 2.0T
Join Date: Oct 2011
Location: Wherever!
Posts: 772
I had the same thing happen when I replaced my battery. I tried several times to reset following the re-indexing procedures; didn't work. I gave up and left the garage to eat lunch. Went back after eating and the indexing message was gone. Don't know what cleared it and it hasn't come back.
RJT Impala is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.