Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics -- engine and transmission


Reply
 
Thread Tools
Old 10-20-2016, 09:42 AM   #15
1LEric
 
Drives: 2015 Camaro 1LE
Join Date: Jun 2016
Location: NJ
Posts: 144
Bringing this thread back from the dead I'm having the same issues Since i installed the My LSA conversion the tune is good it was tuned by Jannety , I've checked my wires I'm wondering if this maybe only when your running the car hard without turning off the traction control ? Yesterday after a few passes at the track with no issues on my way home did a couple highway pulls with one of my friends and my CEL came on along with service stabil track , Got off the throttle it immediately went away i drove a few more miles then tried it again it came on again and lingered for a while then went away . I got home scanned it and no codes present wtf could it be shit scared the hell out of me
1LEric is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2016, 08:34 PM   #16
tlavoie87
Built Not Bought
 
tlavoie87's Avatar
 
Drives: 2010 Twin Turbo LFX
Join Date: Jun 2016
Location: Massachusetts
Posts: 602
im having the same problem only on a hard pull i think the ecm is seeing more air and throwing the lights.. no code in history tho any thoughts ? i have also bee told could be from a misfire
__________________
2010 Twin Turbo LFX
In Memory of my DAD Gone but never Forgotten 2014

"Built Not Bought!'

Sponsors:
OverKill Motorsports
McNasty Customz
tlavoie87 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2019, 10:36 PM   #17
jus1975
 
Drives: malibu maxx ss chevy ss
Join Date: Aug 2016
Location: VA
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by DSX View Post
There are diagnostics you can turn off to prevent this from happening.
what do I need to turn off exactly. I know this is old but Im having the same problem
jus1975 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GM doesn't care about my clutch issues O2BQIK Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 200 07-05-2012 01:23 AM
So apparently an aftermarket CAI breaks StabiliTrak... who knew? Lazerbrainz2k3 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 21 03-30-2011 11:58 AM
Camaro 2010 Issues Tim's.2010.Camaro.SS Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 57 06-04-2010 09:27 AM
Sansa e260 issues Laserjen Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 5 11-03-2009 10:28 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.