Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Emblempros
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery


Reply
 
Thread Tools
Old 01-08-2009, 09:52 PM   #799
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2018 ZL1 1LE
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 31,845
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
Quote:
Originally Posted by stovt001 View Post
So how does that working having 2 menus with 11 items that can be displayed on at a time. Is that one item from each menu at a time, or anything from one menu at a time, or just one thing out of those 11 at a time. If it is the latter, then what is the point of two menus? Thanks!
Maybe I should let Heather answer...but I think...*think* it's the same general idea as the Cobalt, just with two sets of information 'screens' instead of one long list (like the Cobalt). You choose your menu, and then cycle through the information, one at a time. It looks like one menu is performance-oriented, and the other is for everyday touting around. The two menus provide separation of information, thus speeding up the time it takes to cycle through the info screens.

Sorry I jumped on this Heather, am I close?
__________________
"Keep the faith." - Fbodfather
Mr. Wyndham is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 11:07 PM   #800
HeatherR
 
HeatherR's Avatar
 
Drives: 2009 CTS, 2008 Solstice GXP
Join Date: Oct 2008
Location: Keller, TX
Posts: 725
Thanks Dragoneye! That sounds right to me. One long list to cycle through vs. two organized the way it is makes it more user friendly IMO. You tend to cycle through once in a while, and leave it to a preferred setting th rest of the time. It is also where directions pop up when using turn by turn navigation which is cool and safer than on the radio.
HeatherR is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 12:54 AM   #801
stovt001


 
stovt001's Avatar
 
Drives: 2006 Cobalt, 2004 Taurus wagon
Join Date: Oct 2007
Location: California
Posts: 3,812
Thanks. Sounds good to me. I'll probably stick with the coolant temp in the vehicle info menu, but in the trip menu I'll be cycling through DTE, avg fuel economy, and trip odometers, as I usually cycle through those on my Cobalt.
__________________
"It's kind of fun to do the impossible" - Walt Disney

There's a great big beautiful tomorrow
shining at the end of every day
There's a great big beautiful tomorrow
Just a dream away
stovt001 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 08:31 AM   #802
Geno
 
Drives: 2013 Hyundai Genesis Coupe GT
Join Date: Apr 2008
Location: Northern Indiana
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by HeatherR View Post
It comes right out and is 9V with a cord that reaches to the console to power it, then a short hose from the pump to the tire.
Thanks Heather, Now we know. Guess it is a lot like the one I bought from K Mart. It is a good one and has the Craftsman name on it. Bought one from Wal-Mart that would not blow up a baloon.
Geno is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 10:31 AM   #803
fixxer56
Thin Blue Line
 
fixxer56's Avatar
 
Drives: ABM 2LT/RS #10094
Join Date: Oct 2008
Location: SE Pa
Posts: 1,386
Send a message via AIM to fixxer56
This might have been asked but does anyone know if you order the spare, do you still get the airpump?
__________________
One of the "Few Blue"
fixxer56 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 10:50 AM   #804
Geno
 
Drives: 2013 Hyundai Genesis Coupe GT
Join Date: Apr 2008
Location: Northern Indiana
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by fixxer56 View Post
This might have been asked but does anyone know if you order the spare, do you still get the airpump?
No you do not! I orered the spare originaly but then canceled it.
I don't change tires anymore, I have road service and never did feel safe driving with that donut on the front and you sure can't rotate with a bumper jack.
Geno is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 10:58 AM   #805
Geno
 
Drives: 2013 Hyundai Genesis Coupe GT
Join Date: Apr 2008
Location: Northern Indiana
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by Dragoneye View Post
Maybe I should let Heather answer...but I think...*think* it's the same general idea as the Cobalt, just with two sets of information 'screens' instead of one long list (like the Cobalt). You choose your menu, and then cycle through the information, one at a time. It looks like one menu is performance-oriented, and the other is for everyday touting around. Tche two menus provide separation of information, thus speeding up the time it takes to cycle through the info screens.

Sorry I jumped on this Heather, am I close?
Got a question and not sure how your '08 Cobalt is but my '06 Monte has the 4 buttons on the dash and the first 2 are info. Where are the buttons located now and still 4?
Geno is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:01 AM   #806
trm0002
VIN #2G1FT1EW6A9100074
 
trm0002's Avatar
 
Drives: 2010 CAMARO 2SS/RS RJT VIN 00074
Join Date: Oct 2008
Location: Buffalo,NY 'burbs
Posts: 4,218
Send a message via AIM to trm0002
Quote:
Originally Posted by Geno View Post
No you do not! I orered the spare originaly but then canceled it.
I don't change tires anymore, I have road service and never did feel safe driving with that donut on the front and you sure can't rotate with a bumper jack.
Rotate what? Unidirectional, different size rims and tires front and rear. There is no rotating on this car... can't even swap left and right (don't know why you would) without dismounting and remounting the tires...
trm0002 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:03 AM   #807
Captain Awesome
Account Suspended
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2008
Location: New York
Posts: 3,746
My tires rotate every time I drive someplace. I don't know why so many people have issues with this.
Captain Awesome is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:08 AM   #808
trm0002
VIN #2G1FT1EW6A9100074
 
trm0002's Avatar
 
Drives: 2010 CAMARO 2SS/RS RJT VIN 00074
Join Date: Oct 2008
Location: Buffalo,NY 'burbs
Posts: 4,218
Send a message via AIM to trm0002
Quote:
Originally Posted by Captain Awesome View Post
My tires rotate every time I drive someplace. I don't know why so many people have issues with this.
Aw, you kill me dude.
trm0002 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:10 AM   #809
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2018 ZL1 1LE
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 31,845
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
Quote:
Originally Posted by Geno View Post
Got a question and not sure how your '08 Cobalt is but my '06 Monte has the 4 buttons on the dash and the first 2 are info. Where are the buttons located now and still 4?
Controlling the menus is totally different than the Cobalt, and I think your Monte, too. There's a DIC stalk on the left side of the steering wheel. I don't know exactly how to use it, yet. Heather will have to elaborate on that.
__________________
"Keep the faith." - Fbodfather
Mr. Wyndham is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:22 AM   #810
supermans2500HD
Trade my wife for a Chevy
 
Drives: 2004 2500 HD 4x4
Join Date: Jan 2009
Location: Rialto, ca
Posts: 1
I have an appointment today at noon to order my 2ss. But I dont want to pay for the 2ss when the 1ss has what I want except the HID's . Anyone know can I order the HID's on the 1ss???????????
supermans2500HD is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:23 AM   #811
trm0002
VIN #2G1FT1EW6A9100074
 
trm0002's Avatar
 
Drives: 2010 CAMARO 2SS/RS RJT VIN 00074
Join Date: Oct 2008
Location: Buffalo,NY 'burbs
Posts: 4,218
Send a message via AIM to trm0002
Quote:
Originally Posted by supermans2500HD View Post
I have an appointment today at noon to order my 2ss. But I dont want to pay for the 2ss when the 1ss has what I want except the HID's . Anyone know can I order the HID's on the 1ss???????????
Not unless you add the RS package. Even the 2SS doesn't have HID (Halo).
trm0002 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:42 AM   #812
Geno
 
Drives: 2013 Hyundai Genesis Coupe GT
Join Date: Apr 2008
Location: Northern Indiana
Posts: 258
Quote:
Originally Posted by trm0002 View Post
Rotate what? Unidirectional, different size rims and tires front and rear. There is no rotating on this car... can't even swap left and right (don't know why you would) without dismounting and remounting the tires...
My 2LT will have the same size 19" tires and wheels, front and rear. Only SS and RS have two different sizes.
NOW, what I ment by rotating. If you have the donut, and a flat front, w/front wheel drive like I do now. You do not want that donut on the front. Today we have heavy snow here, just think what it would be like with a donut on.
Geno is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Camaro Product Manager - interview Moose 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 11 04-04-2012 06:10 PM
Onstar....a spy???? please comment dieseldave24v General Automotive + Other Cars Discussion 138 02-23-2012 01:12 PM
CNN: Camaro: From sketchpad to street - The rebirth of a muscle car ... Gatecrasher 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 49 10-05-2009 03:33 PM
Answeres to questions I have stumbled on dieseldave24v 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 13 02-23-2009 06:56 PM
Comparison Test, by Proxy: 2010 Chevrolet Camaro vs. 2009 Dodge Challenger SRT8 AirGoya Chevy Camaro vs... 86 07-24-2008 11:20 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.