Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Roto-Fab
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 08-23-2013, 12:39 PM   #1
harryzhere
 
Drives: Victory Red 2013 "HERO" 2LT
Join Date: May 2013
Location: Houston, TX
Posts: 86
Really unhappy !

Hi all,
It has been a while since I've been wandering around in this group but this is my first post in here. I guess that I'd roam around with badluck all the time in my right pocket ! I bought a 2013 2LT in May and just after 2 weeks (After about 1000 miles on it), this douche bag rear ended me and I have to part with my camaro for 3 weeks. And today, I parked it in the office and realized that it was not parked right and tried to crank up the engine. It did not start. Just 3 months with the car and battery issues so early ?? Is this normal. The guy from Chevrolet road side assistance came up to my rescue and gave a jump start so that I can take it a dealer ! I feel bad already ! And even when I was driving it to the dealer, the engines revs up on its own and the brakes light on the odometer pop up every now and then. Is something wrong with it ? Please advise !
harryzhere is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:41 PM   #2
wheelio
Banned
 
Drives: camaro v6
Join Date: Aug 2013
Location: florida
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by harryzhere View Post
Hi all,
It has been a while since I've been wandering around in this group but this is my first post in here. I guess that I'd roam around with badluck all the time in my right pocket ! I bought a 2013 2LT in May and just after 2 weeks (After about 1000 miles on it), this douche bag rear ended me and I have to part with my camaro for 3 weeks. And today, I parked it in the office and realized that it was not parked right and tried to crank up the engine. It did not start. Just 3 months with the car and battery issues so early ?? Is this normal. The guy from Chevrolet road side assistance came up to my rescue and gave a jump start so that I can take it a dealer ! I feel bad already ! And even when I was driving it to the dealer, the engines revs up on its own and the brakes light on the odometer pop up every now and then. Is something wrong with it ? Please advise !
Yes... I think it's safe to say something is wrong with your car
wheelio is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 12:42 PM   #3
RA1987
 
RA1987's Avatar
 
Drives: SS
Join Date: Mar 2013
Location: 92129
Posts: 467
Never leave the dome lights on...just saying.
RA1987 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 01:52 PM   #4
jkchambless
Austin LT
 
jkchambless's Avatar
 
Drives: 1LT - Airaid,JBA Axleback,VMax PTB
Join Date: Jun 2009
Location: Austin, Texas
Posts: 546
Quote:
Originally Posted by harryzhere View Post
Hi all,
when I was driving it to the dealer, the engines revs up on its own and the brakes light on the odometer pop up every now and then. Is something wrong with it ? Please advise !
Yes, it's possessed ..... you will have to get Fbodfather to perform an exorcism.
jkchambless is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 02:55 PM   #5
sstnt
 
sstnt's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS!
Join Date: May 2009
Location: Broomfield, CO
Posts: 194
Quote:
Originally Posted by Comrando View Post
Maybe the wires in the back are damaged.
What I was thinking. The battery and/or the wires were damaged in that read-ender, but not noticed/fixed at the time. Electrical problems CAN make it seem like your car is possessed!
__________________
1SS ABM Manual, Black int., 20" PAWs, Sunroof
$$ down on dealer car #3466, pending Pw: 6-10-2009
Car Picked up by Shipper: 6-22-2009
Car has ARRIVED: 6-24-2009 (and she's a beauty!)
sstnt is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2013, 03:24 PM   #6
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,328
Please let me know how the dealership visit goes! Our service advisers are in the best position to assist at this time. If you need our assistance in contacting your dealership if the issue is still unresolved, we are happy to do so!

Jessica
Chevrolet Customer Care

Quote:
Originally Posted by harryzhere View Post
Hi all,
It has been a while since I've been wandering around in this group but this is my first post in here. I guess that I'd roam around with badluck all the time in my right pocket ! I bought a 2013 2LT in May and just after 2 weeks (After about 1000 miles on it), this douche bag rear ended me and I have to part with my camaro for 3 weeks. And today, I parked it in the office and realized that it was not parked right and tried to crank up the engine. It did not start. Just 3 months with the car and battery issues so early ?? Is this normal. The guy from Chevrolet road side assistance came up to my rescue and gave a jump start so that I can take it a dealer ! I feel bad already ! And even when I was driving it to the dealer, the engines revs up on its own and the brakes light on the odometer pop up every now and then. Is something wrong with it ? Please advise !
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2013, 03:16 AM   #7
harryzhere
 
Drives: Victory Red 2013 "HERO" 2LT
Join Date: May 2013
Location: Houston, TX
Posts: 86
Quote:
Originally Posted by Chevrolet Customer Svc View Post
Please let me know how the dealership visit goes! Our service advisers are in the best position to assist at this time. If you need our assistance in contacting your dealership if the issue is still unresolved, we are happy to do so!

Jessica
Chevrolet Customer Care
The dealer told me that there was an issue with the battery. He explained to me that there was some kind of paint on the battery cables and hence it was kicking (inducing) some kind of negative charge. I did not understand a thing in what he said ! If that makes sense to u, well and good ! Hence, he said that he changed the battery. I did not have issues since then. Hope it stays the same !
harryzhere is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2013, 03:44 AM   #8
Camaro_hx
Account Suspended
 
Drives: 2010 1LT/RS CGM
Join Date: Sep 2009
Location: KWT
Posts: 2,474
Send a message via MSN to Camaro_hx
You're not satisfying your Transformer.
Don't be afraid to Run It Deep, as it should be.
Camaro_hx is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2013, 05:11 AM   #9
102SS
waiting at the tree
 
102SS's Avatar
 
Drives: SIM 2010 2SS/RS A6
Join Date: Apr 2013
Location: Niagara Falls
Posts: 1,752
The battery plates probably shifted inside the case because of the impact.

The battery basically shorted itself out internally.
__________________
2010 2SS/RS A6 DD K/N CAI
60ft 2.03 13.08 at 107.82 (4/28)
102SS is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2013, 05:32 AM   #10
TrekGTO

 
TrekGTO's Avatar
 
Drives: 05 GTO / JETTA TDI
Join Date: Jan 2012
Location: St Pete Fl
Posts: 624
Man that sucks getting a new car and getting rear ended! I hope that was the end of collision issues and it looks great!

I bought a new car in 05 and after about a week a dump truck passed me on interstate and a big rock I mean real big came off and came straight at me smashed the windshield right in front of my face! Its not the same thing I'm just saying you go years without an issue get a new car and bam!
__________________

Original SUPER CHILLER Since 2009
Original XTREME CHILLER Since 2013
FACEBOOK 727 656 1422
Email Orders and Inquires
TrekGTO is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2013, 05:35 AM   #11
POWERFREAK
I.AM.
 
POWERFREAK's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS/M6
Join Date: Oct 2008
Location: NY
Posts: 2,531
Quote:
Originally Posted by RA1987 View Post
Never leave the dome lights on...just saying.
Don't all GM's have battery run-down protection? Leave everything on....it shouldn't kill the battery.
__________________
NY5thgen.com
POWERFREAK is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2013, 12:19 PM   #12
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,328
Quote:
Originally Posted by harryzhere View Post
The dealer told me that there was an issue with the battery. He explained to me that there was some kind of paint on the battery cables and hence it was kicking (inducing) some kind of negative charge. I did not understand a thing in what he said ! If that makes sense to u, well and good ! Hence, he said that he changed the battery. I did not have issues since then. Hope it stays the same !
harryzhere,

Well that is definitely good to hear and it's great that everything was taken care of. Please monitor how your vehicle operates moving forward and let us know if you have any concerns.

Sincerely,

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.