Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 10-21-2019, 03:20 AM   #1
redcoats1976


 
Drives: LT W/2LT,blue metallic
Join Date: Jul 2016
Location: central florida
Posts: 2,976
weird starts

my car is a 2015 RS auto.recently had to replace the gas cap because the code 496 came up and check engine light went on.now when i fill the car with gas the first time i start it up it doesnt want to start and runs bad for 2-3 seconds then runs fine.after the first time it will start normally with no issues,even if i remove the gas cap and replace it without adding fuel.but any time i add fuel to it,it does the odd start the first time,what could be going on?
redcoats1976 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 07:15 AM   #2
G8One2
 
Drives: 2014 Camaro 2SS
Join Date: Feb 2015
Location: Metro Detroit
Posts: 281
Do you stop filling the tank when it clicks off? Or do you fill the tank till it starts coming up the filler neck?
G8One2 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2019, 11:44 AM   #3
redcoats1976


 
Drives: LT W/2LT,blue metallic
Join Date: Jul 2016
Location: central florida
Posts: 2,976
normally i stop when it clicks off.did fill it with a funnel about a month ago when i was getting rid of 10 gallons of gas left over for my generator from hurricane season,but it was still about 1/8 tank from full.
redcoats1976 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.