Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Emblempros
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > V8 and V6 Transmissions / Driveline (6L80 / 6L50 / TR6060 / AY6)


Reply
 
Thread Tools
Old 09-20-2019, 07:12 AM   #1
Hazem alnamat
 
Drives: Camaro 2012
Join Date: Sep 2019
Location: Jordan
Posts: 6
6l50 transmission problem help help help

Hi guys i have a problem with my camaro in the automatic transmission 6speed since two months
The problem is when i put D and start driving the car, it move like 1 meter then the transmission slipping until its stops again the when try again to move it the same thing happens all over again
But when i put on tiptronic i can drive it normally the only thing that happens its a small slip between the first and the second gear
I change two whole transmissions including the tcm and i did a software update for all ecu's
And when i scan it on computer the is no trouble code every thing is good
And the problem never change
Any thoughts???!!!
Hazem alnamat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.