Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Bigwormgraphix
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons


Reply
 
Thread Tools
Old 12-05-2013, 03:53 PM   #1
Ventmaster


 
Ventmaster's Avatar
 
Drives: 2017 1SS 6spd
Join Date: Jan 2011
Location: Utah
Posts: 2,288
display language change?

I had the battery disconnected overnight and when I re-connected, the display is showing Spanish...

Anyone familiar with how to switch back?

Thanks!
Ventmaster is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 04:56 PM   #2
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,328
Quote:
Originally Posted by Ventmaster View Post
I had the battery disconnected overnight and when I re-connected, the display is showing Spanish...

Anyone familiar with how to switch back?

Thanks!
Let me know if this helps:

1. Press the CONFIG button to access the Configuration Settings menu.
2. Turn the MENU / SELECT knob to highlight Vehicle Settings.
3. Press the center of the MENU / SELECT knob to select.

For Language

Select the Language menu and the following will be displayed:

• English
• French
• Spanish

Turn the MENU / SELECT knob to select the language. Press the knob to confirm and go back to the last menu.

*From page 4-38(-39) of the 2010 Chevrolet Camaro owners manual.*

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2013, 07:52 PM   #3
Ventmaster


 
Ventmaster's Avatar
 
Drives: 2017 1SS 6spd
Join Date: Jan 2011
Location: Utah
Posts: 2,288
I will try that, and thank-you William. I won't have a chance to do so tonight, but will let you know when I do.

I did go to config/menu once earlier, but all the menu choice lines were blank. I picked line #1 anyway, which turned out to be the clock, and it would let me change the minutes but not the hour, but then did not save the change.

It is displaying MPH not kilometers, thank goodness, so it can wait until I have more time.

Something tells me I'm gonna end up disconnecting that battery again!
Ventmaster is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2013, 07:17 PM   #4
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,328
Quote:
Originally Posted by Ventmaster View Post
I will try that, and thank-you William. I won't have a chance to do so tonight, but will let you know when I do.

I did go to config/menu once earlier, but all the menu choice lines were blank. I picked line #1 anyway, which turned out to be the clock, and it would let me change the minutes but not the hour, but then did not save the change.

It is displaying MPH not kilometers, thank goodness, so it can wait until I have more time.

Something tells me I'm gonna end up disconnecting that battery again!
You're welcome ,

Once you try those instructions I posted, let me know how everything turns out. I look forward to hearing from you.

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.