Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Bigwormgraphix
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons


Reply
 
Thread Tools
Old 10-02-2022, 10:39 PM   #1
MX2Forty
 
Drives: 2010 Camaro RS
Join Date: May 2019
Location: Kentucky
Posts: 20
P0089

2010 Chevy Camaro V6, 130,000 miles.
Had to shut it down on the side of the road last week when I got P0089 and P0300 (pic attached of codes). It started up later that day and ran fine. I have taken it on short drives between 3-12 miles trying to diagnose it in the days after it happened. I have not been able to get it to happen again.
I am attaching a live log of high and low fuel pressures. Do the low side (fuel pumps) on these go out intermittently? I don't think it would be high pressure as that is mechanical. I can't see half the injectors going at once?
https://ibb.co/J3Wb6JW
Live Data.txt

Last edited by MX2Forty; 10-02-2022 at 11:18 PM. Reason: Bad File Type
MX2Forty is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2022, 10:53 AM   #2
Bigalamo
 
Bigalamo's Avatar
 
Drives: 2011 LS Camaro
Join Date: Apr 2019
Location: ND
Posts: 56
Maybe the Fuel Pressure Regulator sensor is going out, wouldn’t hurt to replace it.
__________________
Bigalamo is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.