Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
dave@hennessey
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions


Reply
 
Thread Tools
Old 04-14-2018, 10:49 PM   #1
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,359
Embedded Youtube Video Won't Play

I just tried adding a Youtube video to this post

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=521697

I have tried using the
HTML Code:
[u2b][/u2b]
tags around the URL and it displays the Youtube viewer frame with no preview and it will not play. If I put the URL in as normal link it will go to youtube.com where the video will play. What am I doing wrong?
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 05:17 PM   #2
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,359
Bump for ideas on how to fix this.
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 06:09 PM   #3
Retro69

 
Retro69's Avatar
 
Drives: 2018 Camaro ZL1
Join Date: Jun 2011
Location: Morgan, UT
Posts: 1,359
Hrm... today it’s working. Go figure


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________

Retro69 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.