Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vararam
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 02-19-2018, 12:48 AM   #1
salva
 
salva's Avatar
 
Drives: 2014 LS
Join Date: Apr 2014
Location: United States
Posts: 88
Has anyone installed a fuse block?

I'm talking about one such as this.



I have quite a few devices inside my car and i would like to add more. I have already tapped into the fuse box in the side panel but would like to add some extra. If so, where did you put the fuse box? And is it ignition on or always on?

Thanks
salva is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2018, 06:36 AM   #2
Clarkstar

 
Clarkstar's Avatar
 
Drives: 2013 1SS 1LE
Join Date: Jun 2016
Location: Ixonia wi
Posts: 818
I have something similar, mounted it in the area where the cabin filter goes. Very clean set up...
__________________
2013 1le- LT's w/o cats, Borla Atak, Z28 cai, TSP stage 4 cam, SLP 25% udp, LOD intake, cnc heads by Wegner Automotive, Bo White ported tb, H&R drop springs. Performance street alingnment by Justin at Lake Country Alignment and dyno tune by Late Model Throttle. (There may be some junk in the trunk from Induction Solutions
Clarkstar is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2018, 09:54 AM   #3
hammdo
'It's an experiment'
 
hammdo's Avatar
 
Drives: [COTW 2/09/15] '11 GPI LSA SC Z/LE
Join Date: May 2014
Location: Dallas TX
Posts: 7,102
Yep:

http://www.camaro5.com/forums/showpo...postcount=1094

But mine is under the hood.

Switch powered.

-Don
__________________
747 RWHP 794 RWTQ
"Horsepower sells cars, torque wins races." - Enzo Ferrari
See My Build: http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=385577
hammdo is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2018, 01:18 AM   #4
salva
 
salva's Avatar
 
Drives: 2014 LS
Join Date: Apr 2014
Location: United States
Posts: 88
Quote:
Originally Posted by hammdo View Post
Yep:

http://www.camaro5.com/forums/showpo...postcount=1094

But mine is under the hood.

Switch powered.

-Don
Good stuff. Did you replace the 16 awg wires from the relay with 10 awg?
salva is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.