Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JDP Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 06-26-2018, 07:17 PM   #1
KFranklin11
 
Drives: 2011 Camaro 1LT RS Summit White
Join Date: Aug 2013
Location: Baton Rouge
Posts: 37
Radio Problems

Hey guys and gals, having quite an issue here. My 2011 camaro has stopped producing sounds for the door chime, turn signals and hazards, rear object detection, and OnStar. Also, when I remove the key and open the drivers door the radio stays on until I manually turn it off. I have the scosche kit paired with an Alpine ilx-007 radio. The radio works fine/plays through the speakers and the scosche kit operates (hvac controls, door lock/unlock, and hazard buttons all work fine). Anyone know of a fix for this or can lead me in the right direction? Thanks in advance.
KFranklin11 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2018, 04:38 AM   #2
JimE


 
JimE's Avatar
 
Drives: 2013 2SS/RS/1LE
Join Date: Apr 2010
Location: St Louis, MO
Posts: 3,005
Loose connection? I don't recall specifics, but the chimes and such don't use all of the audio channels (front left I believe). In any case, if all speakers are working for other audio playback, I would suspect the car audio input connection.
__________________
Perm-a-grin in place.....
JimE is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.