Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Bigwormgraphix
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 08-26-2019, 08:27 AM   #1
SamiIam
 
Drives: 2010 Chevy Camaro
Join Date: Jul 2019
Location: Texas
Posts: 2
ECM Replacement

I have a 2010 V6, automatic, 2LT, RS (yes, I'm a girl)

I replaced the starter and flexplate and soon after it threw the p0420 code. Soon after that, it wouldn't start. Checked the codes again and got u0100. Took it to the dealership and they confirm it has a bad ECM.

It's fairly common to get the pre-programmed plug and play modules but I've not had any luck with finding a reputable place that has one for my car. I'm now looking for a place to have mine repaired and sent back to me to just install.

Anyone else here done this? Any recommendations of repair facilities? All suggestions welcome
SamiIam is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2019, 09:50 AM   #2
Vegas Bound

 
Drives: 2013 Sparkly Red One
Join Date: Dec 2018
Location: Landed in Vegas
Posts: 950
Depends on where you are in TX, it's a big place. I know a few reputable shops in DFW.
__________________
Lots of bolt on stuff
1.36 60'
6.29 1/8 mile
TBD 1/4 mile
Vegas Bound is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2019, 10:56 AM   #3
SamiIam
 
Drives: 2010 Chevy Camaro
Join Date: Jul 2019
Location: Texas
Posts: 2
I'm about 3 hours from Dallas but distance shouldn't be an issue if shipping to a repair facility and having it shipped back
SamiIam is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.