Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Regional Forums > USA - California


Reply
 
Thread Tools
Old 08-02-2010, 01:31 PM   #1
kayakgemini
 
Drives: 2010 Cyber GRay RS
Join Date: Aug 2010
Location: encinitas
Posts: 2
2010 Went dead, check engine light on

Last week I was driving my 2010, car has 4500 miles, all power was lost. I pulled over and car restarted. However check engine light stayed on. i made appt with dealer. Today started car up and check engine light was off. I still took car in and dealer said it needed new fuel pressure regulator. Ive had this car 6 months and it needs new parts. Anyone else with same issues


Mark
kayakgemini is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 01:35 PM   #2
Michael_Js
SoCal C5 Family Member
 
Michael_Js's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS/RS - Black w/IOM; 6M
Join Date: Jul 2009
Location: San Diego, CA, USA
Posts: 5,302
Send a message via AIM to Michael_Js Send a message via MSN to Michael_Js
Not here...glad it was taken care of!

Welcome to the Forum & the Camaro owner's Group!
__________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2010 Black 2SS/RS; 6M; IOM, GFX, sunroof; ADM Race CAI; Zoomers CB; Viper Alarm; Pdaft F&R sways, Adj Endlinks, Rtrailing arms, Camber kit, strut brace, Front Trailing Arm Bushing; SLP Skip-Shift Elim; Tinted lights/windows; Hurst Short-throw; LoJack; Door & Dash ABL Mods; ********; JBA Shorty headers; AACStyle LEDs; Stillen DS rotors, Hawk Ceramic pads; Havoc Blk Chrome wheels: 20x9s; Lingenfelter Blk Al Pedals; RevXtreme Catch Can; Goodridge SS lines; Ported TB; RK Sport hood; Hotchkis chassis brace; KW V3 coilovers;
Michael_Js is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 01:45 PM   #3
Revo1
Don't Like it? Suggit.
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: Aug 2008
Location: Fresno, CA
Posts: 14,820
Welcome to the site, sux to hear about your mechanical issue. I'm sure they'll take care of it pronto
__________________

"Tops off, tach up baby- loud and proud!"
A Camaro lover from day one- 1996 3.8 V6 Camaro, to 1996 5.7 LT1 Camaro Z28, to the sold 2002 5.7 LS1 Camaro SS, and NOW, a [I]6.2 L99 VR 2SS/RS: XS Power stainless full exhaust, Airaid CAI, BMR drop springs and sways, custom tune by Cal Speed- 411rwhp
Revo1 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 02:24 PM   #4
linkwpc
The punching cat
 
linkwpc's Avatar
 
Drives: '10 Camaro SS Black W/Hugger&W/IOI
Join Date: Nov 2007
Location: Torrance, CA
Posts: 4,046
I got 5500 miles and everything is good.
__________________
My car build (COTW 7/23/12) - - - - - - > CLICK HERE! : http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=80725
linkwpc is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 03:03 PM   #5
lakers171
SoCal MAYHEM
 
lakers171's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS IBM
Join Date: Feb 2009
Location: Hawthorne, Ca
Posts: 2,831
Close to 18000 miles and a year has passed and no issues
__________________
lakers171 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 04:16 PM   #6
TripleB
SoCal Mayhem
 
TripleB's Avatar
 
Drives: 2017 2LT Hyper Blue Metallic Camaro
Join Date: May 2009
Location: Lakewood, California
Posts: 5,917
7 months, 2600 miles, no issues.
__________________
TripleB is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 04:17 PM   #7
MikeL
 
MikeL's Avatar
 
Drives: 2011 1LT/RS
Join Date: Oct 2009
Location: San Carlos, CA
Posts: 585
Quote:
Originally Posted by lakers171 View Post
Close to 18000 miles and a year has passed and no issues
WOAH.. At first I saw 180,000 miles. I was like .
__________________
Quote:
Originally Posted by fbodfather View Post
....and I'd love to tell you all about what we're working on, but then there's that fleet of Black Suburbans that show up when one says more than they should...............
MikeL is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 04:52 PM   #8
LittleMT
user bann'd
 
LittleMT's Avatar
 
Drives: Chevy SS
Join Date: May 2009
Location: Hepcat City
Posts: 1,463
sometimes things break, sucks to have a part fail so early in your Camaro's life, but good thing for the warantee!
__________________

Chantilly Lace, the 2011 Rockabilly Jukebox..ADM built..617rwhp, geared A6.
LittleMT is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 12:15 AM   #9
cterry
So Cal Race Team
 
cterry's Avatar
 
Drives: 2010 Carmaro SS/RS
Join Date: Jun 2009
Location: Anaheim, Ca
Posts: 2,210
13k miles, no problems.
cterry is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 01:56 AM   #10
jmaryt

 
Drives: 2010 cgm LS
Join Date: Oct 2009
Location: salem,nh
Posts: 1,242
Quote:
Originally Posted by kayakgemini View Post
Last week I was driving my 2010, car has 4500 miles, all power was lost. I pulled over and car restarted. However check engine light stayed on. i made appt with dealer. Today started car up and check engine light was off. I still took car in and dealer said it needed new fuel pressure regulator. Ive had this car 6 months and it needs new parts. Anyone else with same issues


Mark
i'm hoping this WON'T be a concern going forward!..it's been a long,long time
since ANYTHING the "general" makes has graced my driveway!..love mine,but i gotta be straight with everyone,up until this baby came on the scene,i would not even consider buying the general's crap!..i want to 'croak" with this CAR still in my drive way!..wish me luck!,,i hope it 'holds" up!..wish me luck! i "suspect" i'm gonna need it!
jmaryt is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 11:46 PM   #11
SA CHEVY
"HILLARY"
 
SA CHEVY's Avatar
 
Drives: "HILLARY" :D
Join Date: Mar 2010
Location: Bakersfield
Posts: 1,923
My fuel pump on mine went out with 4,300 miles on the odometer...same scenario as you pretty much...driving down the freeway heading back from my trip to Vegas and at around 70 MPH with cruise control set the car hesitated for a second which woke me up a bit from my "highway hypnosis" style driving and then RPM's shot up to about 4.5k and then the car shut off. Coasted off to the side of the road with CEL showing and tried starting with no avail. Hit Onstar to connect me to roadside assistance and got a tow truck driver out however after about an hour of waiting tried ignition again and car started right up but with CEL still on. Killed the ignition and took it to dealer. CEL showed the car was throwing a code for "Low Fuel Pressure" and was showing 0 PSI so they replaced the fuel pump and no problems since then. Tough situation but didn't let it ruin the car for me and I suggest you do the same. I still love my ride more and more everyday...
__________________
2010 Camaro SS2 L99 Aircharger, Straightpiped, DT long tubes, Dyno tune by Cal Speed
384 HP & 392 Ft/Lbs. 13.203 @ 107.13 mph at Camaro5FestII
SA CHEVY is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 08:54 PM   #12
SILVER BULLITT

 
Drives: 2010 SIM 2SS/RS MONSTER
Join Date: Aug 2009
Location: LOS ANGELES
Posts: 1,506
1 year 600 hp no probs , 4000 miles
__________________
HP MONSTER' SOUTHERN CALIFORNIA BUILT, LMR CAI, CUSTOM GRIND CAM, CUSTOM BUILT CNC PORTED AND POLISHED HEADS, FAST 102MM INTAKE MANIFOLD,ARH LONG TUBES AND HIGH FLOW CATS, BIGGER INJECTORS, VALVES SPRINGS RETAINERS, MGW SHORT SHIFTER, EIBACH SPRINGS, FACTORY CHROMED WHEELS, BLACKED OUT EMBLEMS, BLACKED OUT ROOF,BLACKED OUT MARKERS, 3.5 INCH ELECTRONIC CUTOUTS, FLOWMASTERS, ZEX WET 150 SHOT, FOR A GRAND TOTAL OF =630 REAR WHEEL TORQUE ,AND 600 REAR WHEEL HORSEPOWER
MY JOURNALhttp://www.camaro5.com/forums/showth...02#post2023802 SOON TWIN TURBO SETUP
SILVER BULLITT is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 09:07 PM   #13
d69chris
Florida C5
 
d69chris's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS Vortech L99 IOM
Join Date: Jul 2009
Location: Tequesta, FL
Posts: 2,610
Send a message via Yahoo to d69chris
1 year and 7000 miles later and only problem was a blown rear shock that was probably the fault of shop that installed lowering springs.
__________________
Ordered 11/08/08....Del. 08/05/2009 Loving every minute of it! Don't hate me because i'm Pretty....
d69chris is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2011, 10:41 AM   #14
Richochet83
 
Richochet83's Avatar
 
Drives: SIM 2LT Camaro RS
Join Date: Apr 2009
Location: Maryland
Posts: 485
32K miles....Purchased May 2009 - Been in the shop for passenger side speaker blown 3x and 3x for check engine light....

Last edited by Richochet83; 07-06-2011 at 11:30 AM.
Richochet83 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CAMARO WIKI Tran Wiki 55 03-28-2017 12:04 PM
Master list of in stock/inbound Camaros @ Rockmont Frank in MD Dealer Camaros for Sale 19 03-10-2010 05:17 PM
P0300 Misfire Code Help black-knight 4th Generation Camaros 4 02-08-2010 01:45 PM
Great Read and Info on Oil Weight Banshee Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing 1 11-23-2009 09:03 PM
Voice Your Comments/Suggestions/Input for Focus Group on 2010 Camaro Mr. Wyndham 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 236 04-22-2008 12:43 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.