Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Phastek Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 12-10-2019, 07:57 PM   #1
CamaroBarb
Banned
 
Drives: cheby Camaro
Join Date: Aug 2019
Location: usa
Posts: 575
My Link Boston Acoustics Schematic

I've searched all over this site for a diagram so I can diagnose my radio problem but can find nothing. Does anyone have a schematic or diagram for the system they can post? Or know where I can get one?
CamaroBarb is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:25 PM   #2
lemontwist

 
lemontwist's Avatar
 
Drives: 12 2SS/RS L99,11 2SS/RS LS3totaled
Join Date: Jun 2019
Location: mooresville nc
Posts: 996
what seems to be the problem?
lemontwist is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2019, 08:40 PM   #3
CamaroBarb
Banned
 
Drives: cheby Camaro
Join Date: Aug 2019
Location: usa
Posts: 575
Static noise in the speakers when the blinker is on and the sound at the speakers cuts in and out when radio is on. The radio turns on like it should and works, you can switch to different modes etc. I'm sure its a problem in the amp system but I'd like to see the interfaces with the BCM etc. I opened the truck and moved the harrness a little and it stopped cutting in and out but there is still loud static noise coming out of the speakers even with the radio turned off.

I also need to know if I can unplug the radio without it locking me out and how to unlock it if it does.
CamaroBarb is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2019, 01:36 PM   #4
CamaroBarb
Banned
 
Drives: cheby Camaro
Join Date: Aug 2019
Location: usa
Posts: 575
Problem solved, see my post in audio.
CamaroBarb is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2019, 03:10 PM   #5
Sxren_Camaro'13
SEAHAWKS FOR LIFE!!
 
Sxren_Camaro'13's Avatar
 
Drives: '13 Mod Camaro LS
Join Date: Oct 2019
Location: Chandler,AZ
Posts: 197
Quote:
Originally Posted by CamaroBarb View Post
I've searched all over this site for a diagram so I can diagnose my radio problem but can find nothing. Does anyone have a schematic or diagram for the system they can post? Or know where I can get one?
I had the same problem in my 2013 its mostly in the 13s. i just replaced the radio module for 40$ on ebay replaced it by myself the dealer tryed to charge me 1000$ which hell no im not doing so fyi lol.
Sxren_Camaro'13 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.