Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vararam
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro ZL1 Forum - ZL1 Specific Topics


Reply
 
Thread Tools
Old 05-17-2020, 11:44 PM   #15
GODZL1A
 
GODZL1A's Avatar
 
Drives: 2015 ZL1
Join Date: Jun 2015
Location: florida
Posts: 470
Are you on stock tires are they spinning?
GODZL1A is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2020, 03:29 AM   #16
Vicster
 
Vicster's Avatar
 
Drives: 13' ZL1
Join Date: Jan 2013
Location: Seattle
Posts: 231
Wink

Quote:
Originally Posted by Bigtime53 View Post
Thank you for that.
You are most welcome!
Vicster is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2020, 02:04 PM   #17
Bigtime53

 
Bigtime53's Avatar
 
Drives: 2015 ZL1
Join Date: Mar 2013
Location: Oklahoma
Posts: 1,919
I wanted to update this thread as I took my car to the Chevy dealer this morning and they got right on it and I can happily say all is good. Car tracks good and no more whipping around and trying to put me in the ditch. Thanks to all of you that responded to my concerns about this problem I had. This is sure a good group of people here and I want everyone to know that I appreciate it very much. Thanks again.
Bigtime53 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2020, 03:12 PM   #18
George-CZ
 
George-CZ's Avatar
 
Drives: 2010 2SS LS3 and 1978 STROKER 383
Join Date: Feb 2018
Location: Czech Republic
Posts: 549
I see that your ZL1 is fine again and you are satisfied.
That is very well. I wish you a lot of fun and many happy miles
George-CZ is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2020, 03:35 PM   #19
Vicster
 
Vicster's Avatar
 
Drives: 13' ZL1
Join Date: Jan 2013
Location: Seattle
Posts: 231
Wink Congrats!

I am glad it is fixed and you are Happy again. Did they say what was the issue?

Have fun and enjoy your car!
Vicster is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2020, 07:18 PM   #20
Bigtime53

 
Bigtime53's Avatar
 
Drives: 2015 ZL1
Join Date: Mar 2013
Location: Oklahoma
Posts: 1,919
Quote:
Originally Posted by Vicster View Post
I am glad it is fixed and you are Happy again. Did they say what was the issue?

Have fun and enjoy your car!
I will tmrw post up the paperwork on the alignment numbers they used to correct my car. I would do it now but I did not think of doing that earlier and my car is in my shop with the paperwork still in it. I am home and in for the night so I will try to get that done before noon tmrw. It was out of alignment and I guess the geometry was off.
Bigtime53 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2020, 09:36 PM   #21
yellow69z28rs
 
Drives: 2013 ZL1 Convertible Black
Join Date: Nov 2012
Location: Alexandria La.
Posts: 350
Send a message via AIM to yellow69z28rs
I took mine this morning too, but I have not heard anything yet. Glad yours is good to go.
__________________
JRE 750 HP package



Rag Top Rob
yellow69z28rs is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2020, 06:34 PM   #22
Bigtime53

 
Bigtime53's Avatar
 
Drives: 2015 ZL1
Join Date: Mar 2013
Location: Oklahoma
Posts: 1,919
Here are the alignments they did.
Attached Images
 
Bigtime53 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2020, 02:45 AM   #23
Vicster
 
Vicster's Avatar
 
Drives: 13' ZL1
Join Date: Jan 2013
Location: Seattle
Posts: 231
Thanks for the update

Quote:
Originally Posted by Bigtime53 View Post
Here are the alignments they did.
WoW, looks like they set the rear toe backwards... That must have felt like some serious torque steer in the back of the car!
Glad you got it sorted out!
Vicster is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2020, 11:16 AM   #24
Bigtime53

 
Bigtime53's Avatar
 
Drives: 2015 ZL1
Join Date: Mar 2013
Location: Oklahoma
Posts: 1,919
Quote:
Originally Posted by Vicster View Post
WoW, looks like they set the rear toe backwards... That must have felt like some serious torque steer in the back of the car!
Glad you got it sorted out!

I guess. I know it scared the crap out of me when I hit passing gear! It almost put me in the ditch! The car started whipping back and forth and it was all I could do to get it straight again. It is good now though.
Bigtime53 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2020, 03:20 PM   #25
George-CZ
 
George-CZ's Avatar
 
Drives: 2010 2SS LS3 and 1978 STROKER 383
Join Date: Feb 2018
Location: Czech Republic
Posts: 549
Quote:
Originally Posted by Bigtime53 View Post
I guess. I know it scared the crap out of me when I hit passing gear! It almost put me in the ditch! The car started whipping back and forth and it was all I could do to get it straight again. It is good now though.

When I see the values ​​before setting, it must have been a great ride

But you see ... It all ended well
George-CZ is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.