Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 03-26-2014, 09:50 AM   #15
BUMBLE-B-TUNA
 
BUMBLE-B-TUNA's Avatar
 
Drives: 2010 SS
Join Date: Nov 2009
Location: Lake Cowichan BC, Canada/Buckeye AZ
Posts: 417
Quote:
Originally Posted by Caswell239 View Post
Let me go check mine after my grilled cheese is done. I got my wires into mirror

Edit: ok grilled is done and delicious. I went tapped into the mirror side of the connector, and put red to red and black to black. Took a few pics dunno if they will help. I'm in nanaimo, so if you can't get it figured feel free to swing by to see mine and I can help, pretty handy sometimes.
Thanks for that Caswell pretty much confirms that the invisicord is a dud
__________________
JRE 470 RWHP Rough Idle Cam & Tune, Stainless Power LT Headers w/cats, Dynatech exhaust (no drone baby) CAI Intake, 4.10 Gears, JRE Posi Mod, JRE Billet Caps, LPW Diff Cover, Pfadt Diff Bushings, MGW Shifter, SJM Line-lock and bald tires.
BUMBLE-B-TUNA is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2014, 10:56 AM   #16
Caswell239

 
Caswell239's Avatar
 
Drives: 2011 2ss/rs
Join Date: Nov 2011
Location: Canada
Posts: 1,433
Where is yours mounted? If it's just a break in the wire cut it close to the plug and put your own wire on it. I had to lengthen mine due to visor mount
Caswell239 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2014, 08:22 PM   #17
Camaroshark

 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS RJT, 6speed
Join Date: May 2011
Location: South Florida
Posts: 887
I think I had to tap the yellow wire for power and black for ground. It's a long time ago that I did mine. I followed the instructions on the DIY here though.
__________________
2010 Camaro 2SS/RS, LS3 - 6 speed. Mods, Magnaflow exhaust with resonator delete. ******** 12" stealth box subwoofer kit, Kicker 400 mono amp, JL XD 400/4 amp.
Camaroshark is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2014, 09:46 PM   #18
BUMBLE-B-TUNA
 
BUMBLE-B-TUNA's Avatar
 
Drives: 2010 SS
Join Date: Nov 2009
Location: Lake Cowichan BC, Canada/Buckeye AZ
Posts: 417
Quote:
Originally Posted by Caswell239 View Post
Where is yours mounted? If it's just a break in the wire cut it close to the plug and put your own wire on it. I had to lengthen mine due to visor mount
It might be broken just after the pin, might have to modify.
__________________
JRE 470 RWHP Rough Idle Cam & Tune, Stainless Power LT Headers w/cats, Dynatech exhaust (no drone baby) CAI Intake, 4.10 Gears, JRE Posi Mod, JRE Billet Caps, LPW Diff Cover, Pfadt Diff Bushings, MGW Shifter, SJM Line-lock and bald tires.
BUMBLE-B-TUNA is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.