Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-2011, 12:12 PM   #1
Dieseldummy
 
Drives: 2011 2SS Imperial Blue
Join Date: Aug 2010
Location: Aurora, CO
Posts: 77
2011 Radio reception problem

Need to let it out. My radio loses reception intermittantly and has done so since day 1. It has been to the dealer 3 time so far. 1st time can't duplicate. 2nd time can't duplicate but is probably caused by new amp or window tint on rear glass. Took the service mgr for a ride it did it but tint, aftermarket amp. 3rd time removed amp installed BA amp, tech verified problem. Tech support said to hook it to the laptop and record the reception readings. 35-60 were the readings. Tech support said that was good there was no problem. IF THERE WAS NO PROBLEM THE STATIONS WOULD STAY CLEAR AND I WOULD NOT BE HERE! .
Anyone else had this problem?
__________________
Dieseldummy is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2011, 02:38 PM   #2
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,328
Hi Diesel, could you direct message me your contact information (name, address, phone number and VIN) so I can get you setup with our Customer Assistance team to try and get this resolved. I hope to hear back from you soon!

Jeff Morris, Chevrolet Customer Service
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2011, 11:42 AM   #3
TooCool5


 
TooCool5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LS 3.6 LLT V6 325 HP
Join Date: May 2009
Location: LS
Posts: 4,129
Are you talking about XM? Cause my XM has dead spots while driving around, which is why i would never buy it.
Regular radio is fine.
__________________
2010 Camaro Auto, Inferno Orange, Titanium Interior, Gearhead Wheels AIRAID CAI
TooCool5 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2011, 07:43 AM   #4
Dragon Tats
 
Dragon Tats's Avatar
 
Drives: 2010 Black LT1
Join Date: Mar 2010
Location: Nashua New Hampshire
Posts: 126
I've had the same issue. Before and after I replaced the stock unit. Driving down a flat rd no tree coverage and it will lose reception strength and get staticy Fm reception. I've heard reasoning like aftermarket rear window tint (had the issue BEFORE the window tint) and I've figured if I take it too the dealer the are going straight to the aftermarket stereo. So mine is going back to the installer to have the Alpine dash piece installed next month and I'm going to have him take a peek.
Dragon Tats is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2011, 11:30 PM   #5
Dieseldummy
 
Drives: 2011 2SS Imperial Blue
Join Date: Aug 2010
Location: Aurora, CO
Posts: 77
Update: got with customer support, so did my dealer, they say they may have a fix. Fingers crossed.
Dragon: thats exactly what happened with me. Immediately blamed the aftermarket stuff. I removed it and took it back to the dealer. They have been very helpfull though can't complain about the dealer service.
Too Cool: No its the FM, XM does it too but all my cars do, mostly around underpasses.
Jeff: Thanks for the offer but the system appears to be working so far, Austin has been helping.
__________________
Dieseldummy is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2011, 03:08 PM   #6
Dieseldummy
 
Drives: 2011 2SS Imperial Blue
Join Date: Aug 2010
Location: Aurora, CO
Posts: 77
I heard back today and the radio fading in and out in the camaro is perfectly normal for that vehicle.Guess if you set your standards very low it isn't hard to meet them I am completely speechless

Does anyone know how to get this to the next level?
__________________
Dieseldummy is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2011, 03:11 PM   #7
67 Convertible

 
67 Convertible's Avatar
 
Drives: 67 Camaro Convertible
Join Date: Jun 2009
Location: MA
Posts: 1,721
Quote:
Originally Posted by Chevrolet Customer Svc View Post
Hi Diesel, could you direct message me your contact information (name, address, phone number and VIN) so I can get you setup with our Customer Assistance team to try and get this resolved. I hope to hear back from you soon!

Jeff Morris, Chevrolet Customer Service
Quote:
Originally Posted by Dieseldummy View Post
Does anyone know how to get this to the next level?
Contact Jeff above.
__________________
_____________________________________________
2LT/RS RJT, Blk Rally Stripes, Beige Interior, Sunroof
Placed order at dealer 4/24/09
1100 - 4/28/09
2000 - 5/01/09
2500 - 5/05/09
3000 - 5/05/09
3300 - 5/30/09
3400 - 6/05/09
3800 - 6/18/09
4000 - 6/18/09
4B00 - 6/18/09
4200 - 6/22/09
5000 - 7/01/09
6000 - 7/01/09 It's Home!!
0000 - 7/14/11 Traded in with 24,000 miles. Currently 5th Gen less
67 Convertible is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
another a/c problem on a 2011 camaro rs julio820 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 2 09-13-2011 09:33 PM
Problem w/ my steering wheel radio controls bigwayne3000 Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 4 05-02-2011 10:41 PM
Radio problem? ckeane01 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 9 02-12-2010 03:53 PM
P0300 Misfire Code Help black-knight 4th Generation Camaros 4 02-08-2010 02:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.