Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Solo Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics -- engine and transmission


Reply
 
Thread Tools
Old 07-11-2019, 02:27 PM   #1
blue~ray
 
Drives: 2013 SS RS
Join Date: Feb 2016
Location: south carolina
Posts: 2
Throttle pedal issues

Hello all, I have a 2013 SS I installed the Pedal Commander TPS module, and it worked great for about 3 months, car started to die when coasting to a stop. Removed the pedal commander and put back to original setup. Now the car will start and idle fine and will respond to throttle at Park or neutral but will not in drive or reverse. I have went online the scan tool and can see throttle position change while in drive. Also has P2127 code even though the ses light is not on. Ideas?
Thanks

Last edited by blue~ray; 07-11-2019 at 11:26 PM. Reason: Found more information.
blue~ray is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2019, 12:26 AM   #2
blue~ray
 
Drives: 2013 SS RS
Join Date: Feb 2016
Location: south carolina
Posts: 2
After uploading tune, and downloading the last tune installed it became responsive after 3 minutes of running and working the pedal.
blue~ray is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.