Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vararam
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Cosmetics and Lighting Modification Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 09-27-2013, 07:34 PM   #1
bumblebeecamaro
Car Lover By Nature
 
Drives: Mini Cooper S
Join Date: Dec 2009
Location: Central FL
Posts: 2,300
Who's using the Technostalgia LED tail lights?

I'm installing a set on my car this weekend and I'm looking to hear from any peeps on the forum that are currently using them. How do u like them and have they been reliable?
__________________

Last edited by bumblebeecamaro; 09-27-2013 at 08:50 PM.
bumblebeecamaro is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2013, 07:40 PM   #2
whidobie
 
whidobie's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro Convertible 2SS RS
Join Date: Dec 2010
Location: Bergen County, New Jersey
Posts: 266
Technostalgia LED tail lights

Have had these lights over two yrs without a problem.. Love them. I had a professional install them.. Some issues i have read about in the past were poor installs.
whidobie is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 12:00 AM   #3
ScareCrow
 
Drives: 2013 Camaro 2SS
Join Date: Jan 2013
Location: Duncanville, TX
Posts: 20
I have had them for about 6 months now. No issues at all and I installed myself. Easy install.
ScareCrow is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 12:35 AM   #4
camguynj


 
camguynj's Avatar
 
Drives: '13 SS/RS LS3 NPP BRM
Join Date: Jan 2013
Location: NJ
Posts: 2,734
Quote:
Originally Posted by whidobie View Post
Have had these lights over two yrs without a problem.. Love them. I had a professional install them.. Some issues i have read about in the past were poor installs.
From another Jersey guy ... do you have the rapid fire ones? No condensation problem? Who did your install?
camguynj is online now   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 05:49 AM   #5
LnLSS
Mid-Florida Camaro Club
 
LnLSS's Avatar
 
Drives: 2015 Red Hot ZL1
Join Date: Jul 2007
Location: Orlando Fla
Posts: 2,549
Installed myself had one with a condensation problem so I opened it up dried it out and resealed with some silicon no problems after a year since. Very easy install.
LnLSS is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 01:54 PM   #6
NSCRFN3
 
NSCRFN3's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro RJT 2SS/RS M6
Join Date: Oct 2008
Location: 36°13′12″N 82°20′17″W
Posts: 500
I have had these for three years. Only issue I had oddly enough was the wiring harness went bad about three months ago. After troubleshooting with Technostalgia they sent me a new one no questions asked! Great product and great ppl. Install is fast and easy if you remove the rear clip. Three screws, one bolt on each side, unplug it and the whole rear clip pops off. Very easy. Took me about an hour.
__________________
NSCRFN3 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 02:09 PM   #7
warren3537
 
warren3537's Avatar
 
Drives: 2017 Red Hot 1SS
Join Date: Mar 2012
Location: DeRidder, LA
Posts: 473
I have them on mine with no issues, I am still the only person in my area running them.
warren3537 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 03:17 PM   #8
patternpilot

 
patternpilot's Avatar
 
Drives: 2012 2SS/RS 05 Jag S type R
Join Date: Aug 2011
Location: Tri-Cities WA.
Posts: 883
I have had them for over a year. Installed them myself. Worked perfect.
__________________
There's more to life than gas mileage

LS3, Whipple, Custom Comp Cam, springs, pushrods, timing set, CAI intake, Apex cold air scoop, Doug Thorley TRI-Y headers, Billet Custom Products baffled Valve covers, Mighty Mouse Catch can, ADM FPCM, ZL1 fuel pump, MSD boost-a-pump, Hex Vent hood vents, ProSport gauges(fuel pressure, AFR, Boost), Corsa, No Cats. Jannetty remote tuned, Pfadt trailing arms, all parts user installed. No Dyno yet. Manual trans. 3.45 gears.
patternpilot is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2013, 04:31 PM   #9
vroomapunk
[COTW 5/12/14]
 
vroomapunk's Avatar
 
Drives: 2012 CRT NF Cammed 2SS/RS
Join Date: Oct 2011
Location: NOLA
Posts: 6,109
A ton of people have them, but I personally dont like the look of the giant leds. Think they need to be diffused, have smaller leds, be tinted or something
__________________
vroomapunk is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2013, 12:32 AM   #10
Deke736
COTW 12/3/12
 
Deke736's Avatar
 
Drives: 2012 Ashen Gray ZL1
Join Date: Aug 2011
Location: Glen Carbon, IL
Posts: 3,281
I have them and love them. Had a battery drain issue last winter while the car sat for a few weeks, but a simple fix stopped that and I haven't had any issues since. No issues with condensation or bad LED's for mine. I've had them a little over a year.
__________________
Deke736 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2013, 08:26 PM   #11
bumblebeecamaro
Car Lover By Nature
 
Drives: Mini Cooper S
Join Date: Dec 2009
Location: Central FL
Posts: 2,300
I decided to return my light kit simply because I have horrible luck. I'd definitely be one of the many peeps that have had either bulb failure(s) and/or condensation issues. I think they would look awesome on my car but I know I wouldn't have any patience to deal with probable issues.
__________________
bumblebeecamaro is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2013, 08:35 PM   #12
Modern07
Mid-Florida Camaro Club
 
Modern07's Avatar
 
Drives: 2019 ZL1 on Order
Join Date: Jan 2011
Location: Heathrow, FL
Posts: 3,134
Had them on my car for 6 months without issue - love them and get many compliments on them.

Although I say without issue - that's only because I drive my car at least once a week - they do drain the battery down if I leave it sitting for a few weeks, but so far it's not been totally dead - just a bit slow to turn over if it's been a couple of weeks sat
__________________

Last edited by Modern07; 09-29-2013 at 10:32 PM.
Modern07 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 04:29 PM   #13
bumblebeecamaro
Car Lover By Nature
 
Drives: Mini Cooper S
Join Date: Dec 2009
Location: Central FL
Posts: 2,300
I was going to return the lights but then the vendor told me I'd be hit with a 15% restocking fee which is outrageous considering I never opened the box. So I decided to try my luck and I installed them today. The job took a lot longer than 3 hours because we were very careful. I also installed two switches. The top switch activates the show mode. The bottom switch cuts the constant 12V circuit if and when the car sits for a long time.

__________________
bumblebeecamaro is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2013, 07:17 PM   #14
NSCRFN3
 
NSCRFN3's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro RJT 2SS/RS M6
Join Date: Oct 2008
Location: 36°13′12″N 82°20′17″W
Posts: 500
Mine is a garage Queen sets many times two weeks or longer and I have never had a battery issue. My battery is probably draining as I type this but to this point in 3yrs I haven't experienced that. lol Good idea with the switches though. The only problem with these light are you can't never see them! lol Unless your in front of a big truck with a big chrome grill! lol Good luck with 'em. They're badazz!
__________________
NSCRFN3 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.