Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Roto-Fab
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro Z/28 Forum - Z/28 Specific Topics


Reply
 
Thread Tools
Old 05-17-2018, 09:07 PM   #1
mybadZ28
 
Drives: 2015 Camaro Z28
Join Date: Dec 2015
Location: michigan
Posts: 42
Brake pad sensors

Anyone have trouble with the sensors staying in the pad I changed front pads and cant get the new sensor to stay in on the drivers side thus giving me a "brakes worn" message on the DIC. Any sugestions?
mybadZ28 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2018, 08:28 AM   #2
frenchsquared

 
frenchsquared's Avatar
 
Drives: 15 Z28, 01 Corvette, 96 Corvette
Join Date: Dec 2016
Location: Colorado
Posts: 825
try the old sensor if its still good. I had one that was pretty loose in there. I go through them fast enough it wasn't a big deal. If you watch them really really close you can just cut the tip off and twist the wires together to bypass them. Ive done that during a track event to get an extra session out of the pads.
__________________
2018 Sierra RCSB | 2015 Z28 Camaro | 1989 B2200 with a 327 | 1996 LT4 Z51 Corvette | 1973 427 Nova
frenchsquared is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.