Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Jason 98 TA
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Suspension / Brakes / Chassis


Reply
 
Thread Tools
Old 11-30-2017, 11:03 AM   #1
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,806
Send a message via Yahoo to PQ
Popping clunking in under the car in front-ish... Steering?

Nevermind.......... Sub-frame bolts worked loose.
__________________

Last edited by PQ; 11-30-2017 at 12:28 PM.
PQ is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2017, 05:37 PM   #2
Olddudesrule
Resident nomad
 
Olddudesrule's Avatar
 
Drives: 2014 Summit White 1SS/1LE
Join Date: Nov 2015
Location: Gilbert, AZ
Posts: 1,764
Front subframe bolts? I have a similar issues, from time to time, especially turning right on a slow, 90 degree turn. I thought it might be the power steering rack, but doesn't seem too be. Have to check the sub frame, but it just may be the front strut unloading.
__________________
Sold:
2007 Z06
2002 Viper GTS/ACR
2003 Z06
1965 FFR Cobra
2012 Nissan 370Z

ADM LSA Stage II, Roto-Fab CAI, Kooks LTH/HFC's, Phastek CC, ported TB, Mishimoto radiator and oil cooler, BC Racing ER Series CO's, JPSS 32mm Black Magic rear bar, JPSS front inserts, R1 Concepts Premier slotted rotors/Goodrich SS lines, Schroth ASM harness, MGW flatstick, Brey-Krause HB, Tuned by NicD, at Cordes Performance Racing.
Olddudesrule is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2017, 06:25 PM   #3
camarosspower


 
camarosspower's Avatar
 
Drives: 2010 camaro ss
Join Date: Jun 2010
Location: Port Arthur, Tx
Posts: 2,278
I get the same thing doing left turns only.
camarosspower is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2017, 05:13 AM   #4
Scott@Bjorn3D


 
Scott@Bjorn3D's Avatar
 
Drives: Kami, 2013 2SS LS3 Luvin
Join Date: Oct 2008
Location: Eufaula, Alabama
Posts: 6,412
Send a message via MSN to Scott@Bjorn3D
Quote:
Originally Posted by PQ View Post
Nevermind.......... Sub-frame bolts worked loose.
Probably not tightened right after the hydro plane wreck.
Scott@Bjorn3D is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2017, 12:29 PM   #5
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,806
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by Olddudesrule View Post
Front subframe bolts? I have a similar issues, from time to time, especially turning right on a slow, 90 degree turn. I thought it might be the power steering rack, but doesn't seem too be. Have to check the sub frame, but it just may be the front strut unloading.
Yup, front bolts. All is good now.

Quote:
Originally Posted by Scott@Bjorn3D View Post
Probably not tightened right after the hydro plane wreck.
Yup, that's exactly what it is from. Can't get good help these days. hahaha
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.