Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Cold Air Inductions
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Cosmetics and Lighting Modification Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 07-07-2018, 03:39 PM   #1
gm2376
 
gm2376's Avatar
 
Drives: 2010 Black 2ss Camaro SS
Join Date: May 2010
Location: Macomb Twp, MI
Posts: 601
phastek eagle eye halo issue

I put on the phastek eagle eyes on my 2010 non rs. I am having a issue with the halos. I can not get them to turn on. I have spliced the wires to the side markers with the supplied sandwich style connectors. Black to blacks, and red to the brown/purple. side markers work, but no halos. Everything else is good. Anyone else have these installed and have any ideas?
__________________
ZL1 10 spokes,LS3 Conversion,ECS Supercharger, BTR Trunion Upgrade, B&M Tranny Cooler, Vigilante 3600 Triple Disc TC,Katech Ported Heads, Rod Mod Intake, Comp Stage 3 cam,ATI Super Dampner, Pfadt Springs, Pfadt front and rear sway bars,Pfadt Trailing arms and toe rods,ZL1 rear diff, SW Long Tubes no cats,Bo White Throttle Body, Dr Phil Tune,GHL Cat back, Elite Catch Can, 20% Tint all around
gm2376 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2018, 10:39 PM   #2
TheFlyingBananaSS

 
TheFlyingBananaSS's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro 2SS
Join Date: Feb 2017
Location: Long Island, NY
Posts: 1,064
Are they brand new? These halos are known to blow out fast. Mine lasted 2 weeks.
__________________
TheFlyingBananaSS is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2018, 09:49 AM   #3
who-dat
 
Drives: 2011 1ss
Join Date: Jun 2017
Location: Baton Rouge
Posts: 162
Do they halos work when you manually turn on parking lights?
who-dat is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2018, 09:52 AM   #4
gm2376
 
gm2376's Avatar
 
Drives: 2010 Black 2ss Camaro SS
Join Date: May 2010
Location: Macomb Twp, MI
Posts: 601
They are new, but i figured out the issue. The came with those sandwhich clips to splice the wires together, but two of them didnt break the wire conduit. I used male/female wire connectors, and that soleved the problem.
__________________
ZL1 10 spokes,LS3 Conversion,ECS Supercharger, BTR Trunion Upgrade, B&M Tranny Cooler, Vigilante 3600 Triple Disc TC,Katech Ported Heads, Rod Mod Intake, Comp Stage 3 cam,ATI Super Dampner, Pfadt Springs, Pfadt front and rear sway bars,Pfadt Trailing arms and toe rods,ZL1 rear diff, SW Long Tubes no cats,Bo White Throttle Body, Dr Phil Tune,GHL Cat back, Elite Catch Can, 20% Tint all around
gm2376 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.