Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Solo Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 08-02-2010, 03:56 AM   #1
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
no supported data found - grrrr

starting to hate this piece of crap mp3 player.

Sequence of events.
1. Got pdim update from dealership.
2. One problem was solved, I no longer had to remove and reseat the usb drive each time I got into the vehicle.
3. New problem, no tag info showing at all, only filenames of songs.
4. Took usb drive out, reformatted fat32 of course, re-added songs (only 700, all mp3, no protections).
5. Now it won't work at all. Just gives the above message.

It's 3 am, I'm not going to fiddle with my battery, which btw is going to be horribly inconvenient because it's got a sub sitting on top of it with the power and ground screwed VERY tight to the amp because I get paranoid about that stuff coming loose.

Will try it again tomorrow. I've about had it with this crap.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 06:12 AM   #2
CamaroSkooter
Retarded One-Legged Owl
 
CamaroSkooter's Avatar
 
Drives: 2010 Black Camaro 2SS
Join Date: Oct 2008
Location: San Antonio, TX
Posts: 9,662
You're using an mp3 player right, not a USB jump drive?

I'm experimenting with my USB jump drive right now. I've been getting that same message randomly, but only with one of my jump drives. The other one (exact same stick) always works and I'm checking to see if it's because I "named" it in "My Computer"

So, I "named" the other one and I'm going to test and see if it still has any issues.

I'm not sure if you can do this same thing with mp3 players, but as far as I can tell, non-iPod mp3 players are just basically a USB jump drive with proprietary software/firmware included so that you can simply plug in some headphones and listen to music stored on it.

It's worth a shot
__________________

My VIN = 2G1FK1EJ9A9105017
Build Date: 04-23-2009 according to:
http://www.compnine.com/vid.php
CamaroSkooter is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 11:55 AM   #3
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
no, I'm using a usb stick. same as countless others, same as I have been since I got the car.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 12:12 PM   #4
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
ok it's day 2, problem still happening. I'm renaming the volume back to what it was and putting a single folder back on the stick. I'm doing everything but unplugging the battery for now because that is just going to be the worst possible thing...

edit, that worked. But STILL NO MP3 TAGS. I'm using id3v1 or whatever. Like should be the easiest for even the most dated mp3 players to recognize, forgetting the obviousness that it worked before I got the pdim update.

I guess I'll at least try adding more folders back onto the stick and hoping it doesn't break again.

Last edited by Adam; 08-02-2010 at 12:32 PM.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 12:53 PM   #5
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
Ok, well I switched to id3v2.3 iso blah blah and it seems to like that much better. really odd. Will update if I get everything back on the stick and working with tags.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 02:09 PM   #6
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
Ok so I started adding folders in slowly, 6 at a time. I add 14-20 or something, and it gives me the error. I then delete 2 at a time until the error goes away. I then re-add the same effing folders and the error doesn't reappear. It makes no effing sense.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 02:45 PM   #7
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
No single song, folder, etc, seems to be the problem. I'm just copying the files over and over until they work, seems to be the only solution. It's unfortunate that each time I do this it takes about 5 minutes, and that's breaking it up into several sections. At this rate this will take me all day. It's tempting to go look for a new usb flash drive in case something might work better.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 04:14 PM   #8
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
Got stuck and fed up. If there's no method that looks like it will lead to a solution than I just can't keep deleting and re-adding stuff. It's not working.

Going to try a second usb drive.
Adam is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 05:03 PM   #9
hypnatic
 
hypnatic's Avatar
 
Drives: Victory Redhead
Join Date: Jun 2010
Location: Chicago
Posts: 111
hmmm... almost sound like you MIGHT have corrupt data - interested to see what the new usb drive will do ~ good luck
hypnatic is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 05:10 PM   #10
BackinBlackSS/RS
Go Blue!!!!!
 
BackinBlackSS/RS's Avatar
 
Drives: 2012 Cruze LT
Join Date: Mar 2009
Location: Indiana
Posts: 23,295
IPOD touch FTW!! Are all your songs legal?
BackinBlackSS/RS is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2010, 06:24 PM   #11
Adam
You Said Member
 
Drives: 2010 SIM 2LT Auto RS
Join Date: Feb 2009
Location: Why is this required?
Posts: 326
I tried my gf's cruzer 4gb, and it worked perfectly, but it's hers and it's too small. So I bought an 8gb and am transferring now. Fingers are crossed.

fyi my old one was called 'imation', the new pdim software might just not like something about it.

edit: new cruzer 8gb worked on first try with all songs loaded. out 20 bucks but at least this ordeal is over.

Last edited by Adam; 08-02-2010 at 07:28 PM.
Adam is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who wants 23 free Camaros? Dr. Pepper giveaway makings06 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 126 07-21-2009 10:32 PM
Check your Order here bvonscott Camaro Price | Ordering | Tracking | Dealers Discussions 665 06-29-2009 02:00 PM
Camaro z28 concept design model has been found by yours truly, ponycrusher21!!! ponycrusher21 Camaro ZL1 Forum - ZL1 Specific Topics 30 06-17-2009 08:12 AM
Found Specs for 2LT Factory 19" Tires ... dougmac Wheels and Tires Talk Sponsored by The Tire Rack 0 04-05-2009 06:12 PM
Found this on COMP Cams 2SSRS@Gen5diy Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 19 03-14-2009 01:53 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.