Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
HeadlightArmor
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 04-10-2016, 04:11 PM   #1
Trentin24
Trentin24
 
Trentin24's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS
Join Date: Jan 2013
Location: Washington
Posts: 1,379
Bad hesitation, very sluggish

So recently I installed some TSP 1-7/8 long tube headers. I have a tune from JRE and got it updated so it took care of the CEL. Moving on, I drove it for a few weeks. No issues whatsoever, noticeable power increase. But just last week after I filled the tank full. About when it got to 3/4 tank I noticed that there was a slight hesitation right between 1000-2000RPM. So I thought that was weird, I assumed I got bad gas so I got an octane booster and put that in. No improvement. So then I just drove it around trying to get rid of the tank of gas. I also changed all the spark plugs with NGK Laser Iridiums.
So then I'm at a 1/4 tank, go out 92 in, park it and do the fuse pull (5,20).
Start it up this morning, turn the corner and still has the hesitation, and it's even worse now. So I drive to where I'm going, get on it a bit and right around 3000 it just doesn't wanna pull like it did and I can feel the difference 100%. So I baby it and take it home. Then my check engine light turns on and it's a P0306, so I pop the hood, inspect the wires and none of them are burnt or touching anything. Then I unplugged #6 wire and swapped with #1 just to see if that's the issue and cleared check engine light. I drove it around for a bit but the light didn't turn on. So now I'm gonna wait for the engine to cool and inspect spark plug. Does anyone have any ideas??
I have a daily driver so I won't be driving this around. I'm just worried and really want it fixed.
Trentin24 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2016, 01:36 PM   #2
Avenging Orange


 
Avenging Orange's Avatar
 
Drives: 2010 Inferno Orange 2SS/RS
Join Date: Apr 2010
Location: Clermont, IN
Posts: 2,459
Call your tuner. Could be so many things. Check all plug wires.....mad sensor...intake connections...vacuum hoses. And it could still be the gas.
__________________
2010 Inferno Orange 2SS/RS M6 Black Leather,Sun Roof, OBX Headers, Haltech CAI , non synthetic fluids, Mike Norris tuned 419/413
2015 Ford Interceptor// 2007 Ford F150 XLT 4X4
Avenging Orange: 40 years of not buying into the Hype........and damn proud of it!!
Avenging Orange is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.