Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Roto-Fab
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 06-08-2016, 06:24 PM   #1
j.curt

 
Drives: 2017 Camaro 1SS
Join Date: Jun 2014
Location: California
Posts: 958
Headlights not working

I just had my 2012 Camaro SS tuned and now my lights are not working. I don't think the tune had anything to do with it.

The fog lights work, the halos work, and the passenger side bulb works but they do not produce any light if that makes sense. If I try to turn on the brights I just get a noise "popping" noise near the headlights and a very brief but dim flash if I am looking inside the headlight from behind with the little round cover off.

Any Ideas?
j.curt is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2016, 07:31 PM   #2
1Coopgt

 
1Coopgt's Avatar
 
Drives: All Black 2012 1LS
Join Date: Feb 2015
Location: Rochester,NY
Posts: 2,045
Did you check the fuses ? Check the relays if they have them ? Also I'm assuming you have HID lights . Hopefully the ballasts didn't get blown .
__________________
Mods, K&N CAI ,VTC , GM Perf Axleback Exhaust, Elite Eng CC and CSS, GM Strut Tower Brace,Carbon Fiber Anvil Spoiler,ASC T5 Splitter,Gen5diy Foglight kit.
1Coopgt is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2016, 09:43 PM   #3
j.curt

 
Drives: 2017 Camaro 1SS
Join Date: Jun 2014
Location: California
Posts: 958
All the fuses are good. I ordered some new bulbs. I will start with the easy thing first and then start trying other things.
j.curt is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2016, 07:10 PM   #4
jgray1978

 
jgray1978's Avatar
 
Drives: '12 2SS/RS 45th vert, '14 2SS/RS
Join Date: Nov 2013
Location: Claremore, Oklahoma
Posts: 840
If the "popping" noise is coming from within the headlight assemblies themselves, that is the actuator lifting the baffle.
__________________
2012 2SS/RS LS3/M6 - C.A.I., Nightshade Tail Lights, ZL1 Fascia and Rockers, NightOwl Halo and Grille LED System, Bravado Americana Wheels With NT05 Rubber.
jgray1978 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2020, 06:41 AM   #5
Swizzle
 
Drives: 2010 2SS M6 .. 2005 Subaru Forester
Join Date: Apr 2016
Location: US
Posts: 2
Did you ever figure out what the issue was? I'm having the exact same problem.
Swizzle is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.