Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Cold Air Inductions
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 02-08-2010, 04:54 PM   #1
ckeane01
 
ckeane01's Avatar
 
Drives: 2SS/RS
Join Date: Dec 2009
Location: Freeport,NY
Posts: 27
Radio problem?

I have had a problem with my radio that I was wondering if anyone has/had? Every once in a while my radio doesn't work, the radio is on but no sound comes out of the speakers. It does this for around 20 minutes then the sound just kicks on
ckeane01 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 05:33 PM   #2
Black69
Dave
 
Black69's Avatar
 
Drives: 2010 VR Camaro RSSS-69 Camaro Cpe
Join Date: Sep 2009
Location: Burley, Idaho
Posts: 42
Mine has done that if it sits for some time and the battery
is discharged. After it charges back up it's fine.
__________________
69 Coupe, 383, AC, Tilt, PS, PB, Thorley Headers, and a 2010 2SS\RS VR with Artic White Stripes
Black69 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 06:49 PM   #3
ckeane01
 
ckeane01's Avatar
 
Drives: 2SS/RS
Join Date: Dec 2009
Location: Freeport,NY
Posts: 27
the most my car has ever sat for was three days
ckeane01 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 06:51 PM   #4
Sevn86


 
Sevn86's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT/RS ABM
Join Date: Sep 2009
Location: Sugar Land, TX
Posts: 13,085
my ipod just randomly stops playing and then i have to unplug it and plug it back in...drives me crazy...
__________________
2LT, RS, AT6 ABM, Gray Leather
Quote:
Originally Posted by baclarsen View Post
Dude, you go through cars faster than I go through underware!!
1000 Initial Order 9/14/2009 - Classic Chevy Sugar Land
1100 Order accepted at dealer: 9/15/2009 - NPGV41.
2000 Order accepted by GM: 9/29/2009
3000 Accepted By Production Control: 9/30/2009 - TPW 10/26/09
3100 Sequenced:10/12/09
3300 Scheduled For Production:10/13/09
3400 Broadcast:10/22/09
3800 Produced:10/27/09
4000 Available To Ship:10/28/09
4200 Shipped:10/29/09
5000 Delivered To The Dealer:11/09/09
6000 Delivered To Customer:11/12/09
Sevn86 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 01:39 AM   #5
mtcwby
High on "The Camaro Life"
 
mtcwby's Avatar
 
Drives: 2010 2SS, IOM, LS3, Vortech, LG cam
Join Date: May 2009
Location: Big Sandy, MT & Yuma, AZ
Posts: 1,028
Send a message via AIM to mtcwby
Could be the amp heating up and tripping out the circuit breaker. Then when it cools off it comes back on. ??? Have the dealer check it out.
__________________
"The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who are not."-Thomas Jefferson------Going Strong at 39,250 miles
mtcwby is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 12:29 PM   #6
tshansen
 
Drives: 2010 LT/RS imperial blue
Join Date: Jan 2010
Location: Seattle, WA
Posts: 60
Quote:
Originally Posted by Sevn86 View Post
my ipod just randomly stops playing and then i have to unplug it and plug it back in...drives me crazy...
A PDIM software update from the dealer solved that for me.
tshansen is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 01:21 PM   #7
CaliEMT
Decepticons. . . MOBILIZE
 
CaliEMT's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS Black
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Maria, Ca
Posts: 314
Quote:
Originally Posted by tshansen View Post
A PDIM software update from the dealer solved that for me.
REALLY!
They tried something like that on mine but it still happens!
Does anybody hear a staticy sound whten they scroll through songs or stuff? IT ONLY happens when I scroll the knob! Drives me crazy!
CaliEMT is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 08:10 PM   #8
jjopks
 
jjopks's Avatar
 
Drives: Black 2LT RS -grey interior
Join Date: Oct 2009
Location: Lenexa, KS
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by CaliEMT View Post
REALLY!
They tried something like that on mine but it still happens!
Does anybody hear a staticy sound whten they scroll through songs or stuff? IT ONLY happens when I scroll the knob! Drives me crazy!
Yes, mine too. Also, Mine will go back and forth between USB ipod and radio without me touching the headunit.
__________________
Autobots! Transform and rollout.

8/26 Put on wait list - Order placed
official order# NNWRRS
3300 11/2 production scheduled
3400 11/2 order broadcast
3800 11/3 order produced
4200 11/4 shipped by rail (in transit)
11/10 shipped by truck
11/12 delivered to dealer
11/13 (Friday) I picked up from dealer!!
jjopks is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 01:18 PM   #9
Sevn86


 
Sevn86's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT/RS ABM
Join Date: Sep 2009
Location: Sugar Land, TX
Posts: 13,085
Quote:
Originally Posted by jjopks View Post
Yes, mine too. Also, Mine will go back and forth between USB ipod and radio without me touching the headunit.
same here...
__________________
2LT, RS, AT6 ABM, Gray Leather
Quote:
Originally Posted by baclarsen View Post
Dude, you go through cars faster than I go through underware!!
1000 Initial Order 9/14/2009 - Classic Chevy Sugar Land
1100 Order accepted at dealer: 9/15/2009 - NPGV41.
2000 Order accepted by GM: 9/29/2009
3000 Accepted By Production Control: 9/30/2009 - TPW 10/26/09
3100 Sequenced:10/12/09
3300 Scheduled For Production:10/13/09
3400 Broadcast:10/22/09
3800 Produced:10/27/09
4000 Available To Ship:10/28/09
4200 Shipped:10/29/09
5000 Delivered To The Dealer:11/09/09
6000 Delivered To Customer:11/12/09
Sevn86 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2010, 02:53 PM   #10
ckeane01
 
ckeane01's Avatar
 
Drives: 2SS/RS
Join Date: Dec 2009
Location: Freeport,NY
Posts: 27
dropped my car off this morning, and they said that the radio problem is the amplifier. So if anyone is having the same problem, go have it looked at.
ckeane01 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD Radio? rolnslo Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 37 08-19-2010 04:07 PM
P0300 Misfire Code Help black-knight 4th Generation Camaros 4 02-08-2010 01:45 PM
The bigger they are, the harder they fall, More Toyota recalls for same problem Justin General Automotive + Other Cars Discussion 16 01-24-2010 05:12 PM
pm problem drivingincamaro Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions 4 06-23-2009 10:20 PM
Somewhat Annoying Back Seat Problem! ZNOLMT 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 5 06-21-2009 09:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.